Traffikkuhell på Langesethøgda

Helse Førde AMK meldte på Twitter Lørdag at to personar vart sendt til legevakt etter trafikkuhell på riksveg 15 i Stryn klokka 14.40. Ifølge operasjonsentralen skal ulykka ha skjedd på Langesethøgda. Politiet i Sogn og Fjordane informerer på Twitter at ingen personar vart skadd i uhellet. Føraren var ei kvinne i 20-åra.

Meir å lese på Fjordingen:
Siste nyheter

Posten åtvarar mot dårlegare tenester

Posten hevdar dei 165 millionane regjeringa løyver for å sikre post i fem dagar, er ein halv milliard mindre enn det faktisk kostar.

Følg med på kjøp og sal der du bur

Få oversikt over kva eigedomar som er kjøpte og selde i Stryn og Hornindal. Dette er eit tilbod til dei som abonnerer på Fjordingen. Kartet gir oversikt over kjøp og sal av eigedom for dei siste 30 dagane.

Operaen «Sildagapet» gjekk for smekkfulle hus:

– Hjartevarmande respons!

Søndag er det klart for TV-aksjonen

Verdas største dugnad