Tap mot Dale:

- Gode første 15. minutt

Julian Hove sette inn Stryn sitt einaste mål. (Arkivfoto)  Foto: Thomas Thaule

New Articles

Det vart  tap for Stryn mot Dale laurdag ettermiddag. Men det starta bra då Julian Hove sette inn Stryn sitt mål etter fire minutt.

- Det var gode første 15 minutt, der vi skorar og i tillegg kjem til eit par store sjansar. Vi får så eit par unødvendige mål imot, der vi er meget passive. I tillegg taper vi viktige duellar inne i 16-meteren, seier strynetrenar Geir Inge Rake til Fjordingen.

- Vi hevar oss litt igjen ut i 2. omgang når vi skjønar alvoret. Trykker bra på siste 30 minutta. Kjem til nokre store 100%-sjansar, men klarer desverre ikkje å setje dei. Fortsatt er vi unøyaktige siste tredjedel.

Dermed står Stryn framleis med 10 poeng etter besøket på Dingemoen kunstgras.

Stryn sitt lag:

Innbyttarar: