Skåla Opp 2019, sjå bilde frå starten her - ser du nokon du kjenner?

1.000 løparar til start

New Articles

Starten har gått på Skåla Opp 2019. 1.000 løparar stilte til start, og med dagens vertilhøve kunne det i følgje arrangørane ligge an til ny løyperekord - det er moderat vind på toppen og temperatur som høver for å springe fort.

Då løparane runda av frå fylkesvegen og sette kursen mot Skåla låg då også rekordhaldar Ahmed Arslan frå Tyrkia i front. Der hadde han selskap av Johan Bugge, Molde, skiskyttar Ole Martin Erdal, Førde og etter kvart Tore Tengsareid, Skjalg.

Du kan følgje resultatoppdateringar i øpet her.

REKORDAR:
Damer
1 t 20 min   6 sek - Anita Håkenstad Evertsen (2008)  

Herrar 
1 t   8 min 39 sek (opprinneleg sti) - Jon Tvedt (2007)   
1 t  7 min  6 sek (ny sti)  - Ahmet Arslan, Tyrkia (2012)