UKM utsett grunna koronasituasjonen

Må vente: Dansegruppa frå Hornindal og resten av deltakarane i UKM for Volda og Ørsta lyt smørje seg med tålmod på grunn av koronasituasjonen. Laurdagens mønstring er utsett inntil vidare. Bak f.v.: Ida Seljeset Haugen, Evelina Sætren, Iselin Yri Oppheim, Mathea Haugen og Amalie Hatledal Svår. Framme f.v.: Alida Louisa Veras Kobberstad, Malin Melvoll Muldsvor og Oline Runde.  Foto: Hannah Sofie Flaten

New Articles

Ungdommens kulturmønstring for Volda og Ørsta er avlyst, melder Møre-Nytt. Etter planen skulle mønstringa avviklast denne helga, og ei dansegruppe og Truls Bakke Flåm frå Hornindal skulle delta her.

- Det er ein uavklart koronasituasjon, og vi har valt å utsette UKM. Vi håper å finne ein ny dato, seier Rebecca Riise Bjerknes i Ørsta kommune.