Opna sesongen med solid siger

God start: Ein svært nøgd jentegjeng etter overbevisande sesongstart.  Foto: Stig Høynes

Nyhende

Stryn sitt damelag i fotball i 3. divisjon sesongopna på heimebane med ein solid 4-0 siger mot Sandane. 15-åringen Karoline Flo kom inn i 2. omgang og sytte for to av måla fredag kveld.

Det var grunn til å juble mange gongar mot Sandane i sesongopninga fredag. Karoline Flo (heilt t.v.) scora to av måla.  Foto: Stig Høynes

 

KAMPFAKTA

3. divisjon kvinner, Stryn Stadion, 13. april kl. 19.00

Stryn - Sandane 4-0 (2-0)

1-0 Mariell Taraldset (4. min) 2-0 Hege-Renate Glosvik Espeland (20. min) 3-0 Karoline Flo (53. min) 4-0 Karoline Flo (81. min)

Dommar: Sureskumar Kathiravel, Eid Assistentdommarar: Leander Mulen Sunde, Jølster og Ruben Petersen Heggen, Heia

Kort: Ingen

Stryn: Anna-Sofie Engebø, Auflem Hege-Renate Glosvik Espeland (Guro Myklebust 46. min), Katrin Oppheim, Astrid Solheim Bjørke, Maria Belinda Bergset, Kaisa Vollsnes Wemby, Hedda Vatn Øvreberg, Mariell Taraldset (Hege-Renate Glosvik Espeland 77. min), Andrine Lødemel Bøe (Siv Visnes 62. min), Karoline Nordheim Otterdal (Olivia Vollsnes Wemby 68. min), Saeideh Tajik (Karoline Flo 46. min).

Sandane: Kristina Støfring June Kleppenes Sårheim (Malene Myklebust Hauge 62. min) Elin Varpe Synnøve Myhre Refvik Sara Mardal (Anna Fjellestad 14. min)(Sara Mardal 77. min)(Anna Fjellestad 83. min) Sandra Kleppenes Sårheim (Kristine Strøm 66. min) Martine Kvamme Ariane Arnestad Kristine Lothe Rustøen Kristine Strøm (Oda Vik Fløtre 33. min) Marit Mardal