Fjordingen for 10 år sidan:

Honndalsrock så spruten stod

Rock på vatnet: Båtane med tilhøyrarane låg tett i tett då «The Generous Days» heldt konsert på 514-punktet på Hornindalsvatnet under Honndalsrock 514.   Foto: Ellen Havåg Bjørlo

Nyhende

Fjordingen for 10 år sidan:

– Dette var ei surrealistisk oppleving, men på ein god måte, sa gitarist Eirik Kristensen i bandet «The Generous Days» etter å ha spelt konsert i ein båt over Europas djupaste punkt. 30 båtar med til saman 200 tilhøyrarar fekk søndag med seg ei eineståande oppleving. På 514-punktet på Hornindalsvatnet leverte «The Generous Days» ein strålande konsert. Dekket på båten «Dølen» var scenegolv, fjella var vegger og ein knallblå himmel og strålande sol var taket i konsertlokalet. Og publikummet naut det heile frå båtane sine.