Gymnastikksalen ved Olden skule:

– Vi må ha nytt golv

Både elevar, rektor og vaktmeister ved Olden skule er klare i sin omtale av gymnastikk-salen sin

Vil ha nytt golv: 51 år med gymnastikktimar har sett sitt preg på golvet. – Vi vil ha nytt golv, oppmodar desse elevane på vegne av Olden skule. Bak f. v: Julie Sunde, Mathilde Garlid Tenden, Emilie Beinnes, Sondre Skåden Aarreberg og Kristoffer Årdal, lærar Tarald Harstad og Johannes Garlid Tenden. Framme.f.v: Viljar Lyslo Søndenå, Magnar Fredheim, Elias Svenfelt Tisthamar og Mathias Loen.  Foto: Roger Oldeide

Alt er veldig gamalt her

Nicklas Sunde Haugen (12) og Tirill Flo (12)
Nyhende

Gymnastikksalen ved Olden skule er nedslite. Golvet, som har tolt gymnastikktimar med generasjonar av oldarar, er like gamalt som skulen; 51 år gamalt.