< Visefestival Stryn - Fjordingen

Festivalbygda Stryn:

Etablerer ny festival

Om du trudde det ikkje var plass til fleire festivalar i Stryn så tek du feil. I april skal Visefestivalen ha sin debut.

Etablerer ny festival: Primus motor Torstein Tvinnereim (t.v.) saman med vertskapet; F.v.: Jens Isehaug for Isehaug Kafeteria, Kåre Bruvoll Alme ved Kulturhuset, Adrian Lefdal ved Vertshuset og Marit Nordheim Otterdal ved Visnes Hotell. Visefestivalen får sin debut i april.  Foto: Roger Oldeide

Det er ein sterk visetradisjon i Norge

Nyhende

– Det er ein sterk visetradisjon i Norge og no gjer vi ei storsatsing på nettopp dette i Stryn, seier primus motor for Visefestivalen, Torstein Tvinnereim. Med seg som arrangør og vertskap finn vi både Kulturhuset, Visnes Hotel, Isehaug Kafeteria og Vertshuset Stryn.