< Visefestival Stryn - Fjordingen

Festivalbygda Stryn:

Etablerer ny festival

Om du trudde det ikkje var plass til fleire festivalar i Stryn så tek du feil. I april skal Visefestivalen ha sin debut.

Etablerer ny festival: Primus motor Torstein Tvinnereim (t.v.) saman med vertskapet; F.v.: Jens Isehaug for Isehaug Kafeteria, Kåre Bruvoll Alme ved Kulturhuset, Adrian Lefdal ved Vertshuset og Marit Nordheim Otterdal ved Visnes Hotell. Visefestivalen får sin debut i april.  Foto: Roger Oldeide

Det er ein sterk visetradisjon i Norge

Nyhende

– Det er ein sterk visetradisjon i Norge og no gjer vi ei storsatsing på nettopp dette i Stryn, seier primus motor for Visefestivalen, Torstein Tvinnereim. Med seg som arrangør og vertskap finn vi både Kulturhuset, Visnes Hotel, Isehaug Kafeteria og Vertshuset Stryn.

På desse stadane blir det arrangert fleire små og intime konsertar til større konsertar både fredag 5. april og laurdag 6. april.