Flott konsert og nystarta drilltropp

Søndag 2. desember hadde Hornindal musikkorps basar i Honndalshallen, det var konsert med korpset, lodd/og åresal og sal av kaffi og kaker.

Nyoppstarta: Drilltroppen med flott dans med duskar.  Foto: Andrea Kroken

Nyhende

Basaren fekk ein pangstart med konsert og oppvisning med den nyoppstarta drilltroppen i Hornindal. Dette året har korpset fokusert på norsk musikk, og det å spele litt meir lokal musikk. Første songen på programmet var «Vi tenner våre lykter», så fortsette dei med ein folketone frå Hornindal, nemleg «Om kvelden når det mørkner», der Hege Anett Nygård Seljeset var solist på ess-kornett. «Den du veit» var neste song på programmet og då var drilltroppen med å framførte ein dans med duskar, seinare i programmet drilla dei med drillstavar.