Norgescup i skiskyting

Norgescup: Simon Hjelmeset Kirkeeide frå Markane IL er ein av mange utøvarar frå indre Nordfjord som deltek i norgescup i skiskyting i helga.  Foto: Nordfjord Team

Nyhende

I helga er det norgescup i skiskyting på Lygna skisenter på Hadeland.

Det skal gåast sprint laurdag og normaldistanse søndag for både junior og senior.

Tingelstad Skiskytterklubb som står som arrangør.

Lokale påmelde

Simon Hjelmeset Kirkeeide (Markane/Stryn vgs), Magnus Midthjell Gjørven (Markane/Stryn vgs), Sivert Raddum Skaug (Tretten/Stryn vgs), Torjus E. Woldsund (Volda/Stryn vgs), Magnus Iver Seljeset (Hornindal/Stryn vgs), Martin Aaland (Hardbagg/Stryn vgs), Bendik Vereide (Stårheim/Stryn vgs), Håkon Midthjell Gjørven (Markane/Stryn vgs), Gunn Kristi Tvinnereim (Hardbagg/Stryn vgs), Johan Eirik Meland (Markane), Aksel Mathias Meland (Markane), Isak Nikolai Hopland (Hardbagg) og Vegard Skrede (Hardbagg) og Erlend Bakken (Markane).