Torje (14) er kombinertutøvaren som kombinerer fleire idrettar

Torje Seljeset er kanskje den einaste tenåringen i Norge som satsar skiskyting og kombinert på nasjonalt nivå.

God fart: Torje Seljeset (14), Hornindal, likar å kombinere fleire idrettar og satsar både på kombinert og skiskyting. Sånn sett har han tre idrettar han må beherske; langrenn, skyting og hopp. Førebels er det i langrennsløypa han har styrken sin, men han tek også stadig nye steg i hoppbakken.  Foto: Svein Halvor Moe

Nyhende

Tidlegare i vinter var den lovande honndølen i aksjon i Youth Cup i kombinert i Granåsen i Trondheim. Dette er ein internasjonal konkurranse som vert arrangert parallelt med enkelte verdscuprenn. Jenter og gutar frå ti ulike nasjonar var i aksjon der Torje konkurrerte i den yngste klassa, 13–15 år. Det vart 13. plass begge dagar på den kapasitetssterke utøvaren som håpar å etablere seg blant dei fem beste på alderstrinnet i løpet av vinteren.