Seriestart:

– Vi vil vinne Kretsligaen

Målet for Stryn denne sesongen er klinkande klart: Opprykk!

Stryn: Framme f.v.: John Erlend Bø, Rasmus Tjellaug, Jonas Denk, Marius Arntsen, Jakob Holst, Pål Erik Ytreeide, Trym Hogrenning, Ole Ivan Glosvik, Sondre Erdal og Magnus Vik Skrede. Midten f.v.: Siv Rauset (oppmann), Geir Inge Rake (trenar), Terje Walaker (materialforvaltar), John Marius Berger, Justinas Busmic, Sigurd Fænn, Johan Ytreeide, Vegard Vatn Øvreberg, Trym Vatn Øvreberg, Alexander Jakobsson, Håvard Kroken, Asbjørn Tenden (trenar), Halvard Skrede (trenar) og Kjell August Ytre-Eide (keepertrenar). Bak f.v.: Frode Hool Egge, Emil Allesøe, Mads Wie, Vegard Hopland, Mathias Garlid, Marius Rauset, Johannes Tenden, Lukas Leirgulen, Stian Olsbø, Aron Kristiansen og Per Ole Tenden (sportsleg leiar senior). Ikkje på bildet: Eirik Sæten, Mossi Melake, Erik Paulsen, Tanel Melts, Julian Hove, Sander Tenden, Bjørnar Lyslo, Odd Bjarte Rauset (materialforvaltar), Egil Erdal (oppmann), Magnar Sanden (fix ansvarleg).   Foto: Arild Hafsås

Nyhende

Stryn hadde ein god haustsesong i fjor i Kretsligaen etter ein trøblete start. No vil raudtrøyene bygge vidare og har som mål å rykke opp til 3. divisjon.