Mental Helse i gjekk i spissen:

Sette opp buss til Bygdepride

På Bygdepride: – Det trengst meir likeverd, openheit, respekt og inkludering i samfunnet, spesielt i små bygdesamfunn der ikkje alle blir akseptert for det mennesket ein er. Mental Helse Stryn ville markere dette ved å vere med i Bygdepride, seier leiar Karin Gregersen Vik, om lag midt i bildet med gult skjerf. Med på bildet er også Paul Arne Fjerdinggren, Elin Sande Beinnes, Marte Sande, Wigdis-Anita Martinsen, Linda Kristin Hopland Bergset, Karin Gregersen Vik, Solveig Wangberg Nesdal, Sara Hopland Bergset, Camilla Lykke Brekke Torp, Inga Bødal. Foto: Ståle Bergset  Foto: Ståle Bergset

Historia fortel oss diverre at folk har flytta frå bygdene fordi dei følte dei ikkje passa inn. Slik skal det ikkje vere Stig Olav Lødemel (H)– Historia fortel oss diverre at folk har flytta frå bygdene fordi dei følte dei ikkje passa inn. Slik skal det ikkje vere Stig Olav Lødemel (H)

Nyhende

Indre Nordfjord var synlege under årets Bygdepride i Volda og Ørsta. I paraden gjekk både Mental Helse Stryn og Loen Sokneråd, og Hornindals-ordføraren deltok i år som i fjor.