Torunn Lødemel Stokkeland og eit stort knippe lokale utøvarar:

Klare for både elskhug og eksis

Det er klart for ei ny utgåve av «Elskhug og eksis», no med Torunn Lødemel Stokkeland som regissør og eit rekordstort knippe med lokale utøvarar frå Stryn og Hornindal.

Gler seg: Lokale aktørar heimehøyrande i Stryn og Hornindal/Volda gler seg til premiere: Bak frå v. Bjørg Jorunn Vinsrygg Steen, Josefine Agathe Hove, Jan Erik Stokkeland, Berit Hisdal Lunde, Emma Nygård Sætren, Andrea Vinsrygg Steen, Anne Martha Vinsrygg Vadstein og Ingar Hjelle. Framme frå v. Håvard Vinsrygg Steen, Martine Espe Lødøen, Sol Alme Brendefur og Johannes Vinsrygg Vadstein. Desse var ikkje til stades då bildet vart teke: Evelina Sætren, Iselin Yri Oppheim, Aslak Alme Brendefur og Simon Olai Vinsrygg Vadstein. 

Nyhende

Lystspelet «Elskhug og eksis «vert framført i uteamfiet i Malakoff, den gamle eksersisplassen på Nordfjordeid.