Sjå kven som song i mannskoret på 60-talet

Stryn mannskor: Sidan det er litt vanskeleg å skilje radene tek vi namna frå venstre, uavhengig av rad, med unntak av dei fire bakerst. F.v.: Nils Storevik, Johan Tonning, Peder Andreassen, Sverre Nesje, Bergfinn Kirkeeide, Håkon Risnes, Alf Sydnes, Ansgar Sandbakk, Svein Nesje, Jon Vik, Rasmus Fænn, Lars Isehaug, Anders Kirkeeide, Olav Kyrkjeeide, Rolv Vik, Odd S. Bøe, Inge Lødøen, Lars Solibakke, Svein Raudi, Ola Vik, Hans R. Bøe og Bård Vik. Lengst bak (f.v.): Jonn Beinnes, Arne Bringsvor, Samund Bjørkedal og Oddmund Tonning. 

Nyhende

I reportasjen om Stryn mannskor i førre Fjordingen stod dette bildet frå 60-talet på trykk. Kåre Jens Nygård, som er artikkelforfattaren, har med god hjelp frå «Nitimen-gjengen» på Isehaug kafeteria klart å namnsetje kormedlemmane.