Ungdomspolitikarar på fjøsbesøk i Hornindal:

– Landbruk treng motstemmer

Sentrale politikarar i Senterungdommen var sist veke på besøk i Hornindal. Satsing i landbruksnæringa var tema, og i det nybygde fjøset til Anders Hjellbakk fekk dei møte På Ruben Tomasgard, ein av dei mange unge i Hornindal som vil satse på landbruk.

Fokus på landbrukssatsing: Fylkesleiar i Senterungdommen, Dordi Boksasp Lerum, honndølen Pål Ruben Tomasgard, representant for dei som er på veg til å satse inn i landbruksnæringa, Senterungdom-leiar Torleik Svelle og fylkesnestleiar Trond Fredrik Hoddevik på besøk i det nye fjøset til Anders Hjellbakk. 

Nyhende

Fylkesleiar i Senterungdommen, Dordi Boksasp Lerum, Senterungdom-leiar Torleik Svelle og fylkesnestleiar Trond Fredrik Hoddevik var på bedriftsbesøk i Volda kommune då dei tok turen gjennom Kviven for å sjå på den nye fjøsen til Anders Hjellbakk.