Sommarglimt frå lesarane

Fjordingen takkar for mange flotte lesarbilde! Nokre av lesarane våre har etterlyst bilde frå fleire av bygdene i Stryn kommune og Hornindal. Dermed oppfordrar vi folk frå både små og store stader om å ta eit sommarbilde, og sende inn til redaksjon@fjordingen.no eller mms til 40402140. Hugs namnet på fotograf og stad!

Kalvåg: På veg inn att frå Utvikestova på Geitholmen.   Foto: Arnt Magne Paulen

Nyhende

På veg til Honnvasshytta.  Foto: Børre Skarstein


"En svale gjør ingen sommer". Men derimot fleire...God sommar!  Foto: Atle RakeNysgjerrig fisker: Floen og Melheimbåten i Oldedalen.  Foto: Andreas Tveita NesjePå veg til Honnvasshytta.  Foto: Børre Skarstein


Utitunstøylen på Hopland  Foto: Jørgen Hopland


Yrineset i Oldedalen.  Foto: Helga Moen

Sommarkveld i Olden.  Foto: Sigmund Tunold


Kyr med fin utsikt frå sommarbeite på Flofjellet.  Foto: Morten Breidablik

Hopland sett frå Nos.  Foto: Jørgen Hopland