TV-aksjonen søndag:

Pengane går til Plan sitt arbeid mot barneekteskap

Søndag 24. oktober er bøsseberane for TV-aksjonen klare for å samle inn pengar til Plan International Norge sitt arbeid mot barneekteskap.

TV-aksjonen i Stryn: Deler av aksjonskomitéen for Stryn kommune, som alle har ansvaret for sine område og å skaffe bøsseberarar. På bildet frå venstre: Jorge Hidalgo, Fjelli, Odd Nygård, Markane, Hege Gjertsen, Oldedalen, Berit Melheim, Olden, Hildegunn Rand, Rand, varaordførar og leiar for TV-aksjonen i Stryn, Torstein Tvinnereim og Hilde Ullebø Hool, Stryn sentrum. Resten av komiteen er Ellen Hilde Hauge, Utvik, Marianne Drageset, Innvik, Haldor Hove, Loen, Helga Renate Espe, Storesunde og Flo, Roar Berge, Oppstryn og Ane Bergset Ulvedal, Blakset.   Foto: Privat

Nyhende

I år blir det ein tradisjonell TV-aksjon der bøsseberarar i Stryn og Hornindal er klare for fysisk å banke på dør til dør att.