Lanserer «både-og-løysing» for Tonningskamben:

– Bygg ut med terrassebustader

Forretningsmann og tidlegare lokalpolitikar, Birger Flo, hiv seg inn i diskusjonen om Tonningskamben. Han meiner det aldri er for seint å ombestemme seg, og lanserer idé om terrasseleilegheiter på framsida av «Kamben». – Då får vi både óg, seier Flo.

Bind saman: Birger Flo meiner det er feil å byggje ut heile Tonningskamben. I staden tek han til orde for ei utbygging av i hovudsak terrassebustader på framsida av "Kamben". - Då bind vi også saman sentrum, meiner Flo. Her frå Hol-sida av Tonningskamben.  Foto: Roy Aron Brenvik Myklebust

Nyhende

Flo, som sjølv opererer innan bygningsbransjen med flis, stein og kjøkkenløysingar, følgjer diskusjonen om Tonningskamben tett. Han fortel at han allereie for fleire år sidan lanserte idéen om terrassebustader i front av «Kamben».