Stryn Mek. Verksted utvidar rustbehandlinga:

– Vi doblar kapasiteten

Stryn Mek. Verksted på Langesethøgda har mykje å gjere når det kjem til rustbehandling av køyretøy. Difor utvidar dei, med fleire tilsette og leigde lokale ved Vest på Visnes.

Utvidar: Rolf Langeset (t.h.) og Stryn Mek. Verksted driv rustbehandling på Langesethøgda. No utvidar dei tilbodet og leiger lokale i dei gamle Vest-lokala på Visnes. T.v. Antti Hannukainen.  Foto: Thomas Thaule

Vi kjem til å doble kapasiteten i høve det vi hadde tidlegare

Rolf Langeset, dagleg leiar Stryn Mek. Verksted
Nyhende

– Vi utvidar rett og slett rustbehandlinga. Då vi fekk tilbod om å leige lokale ved Vest takka vi ja til det. Det betyr at vi får større kapasitet, og vi kjem til å doble kapasiteten i høve det vi hadde tidlegare, seier dagleg leiar Rolf Langeset.