10-årsjubileum

Proffveka startar i dag

I år er det 10-års jubileum for proffveka med 24 lokale fotballspelarar påmelde.

10-årsjubileum: Proffveka er i gang, her frå 2018.  Foto: Odd Sindre Tonning

Sport

I år kjem mellom anna tidlegare landslagsspelar Vidar Riseth på besøk og skal Davy Wathne delta på eit seminar knytt til Proffveka. I tilleg er gamle kjenningar som Roald Wold (trener J17-landslaget), Paul Lever (Tidlegare Liverpool akedemietrenar) og Brad Douglas (Coercer Coaching Europe) tilbake under Proffveka.

Dette er dei lokale påmelde under årets Proffveka

Jenter: Selma Guddal Breivik, Hermine Kjøsnes, Mia Kristiansen, Dorthea Nesdal, Sofie Njøten, Emma Sæbø, Malin Tjellaug (alle Stryn), Martine Espe Lødøen, Ingeborg Sofie Sætren (begge Hornindal).

 Gutar: Oliver Bjørkedal Eide, Tobias Flo, Edvard Flo Håvik, Johannes Fredheim, Steinar Hauge, Sokrates Ullebø Hool, Johannes Konstali-Lødemel, Filip Leirgulen, Erik Paulsen, Jonas Rand Hopland, Martin Sætre, Jørgen Trøsken (alle Stryn), Sander Misund Haugen (Hornindal), Steffen Sunde Reme, Isak Skogen (begge Vikane).