Reisemål Stryn & Nordfjord og Visit FjordKysten arrangerer isamarbeid med Innovasjon Norge pakkekurs for cruise neste månad.Her kan aktørar innan kultur, oppleving og reiselivet generelt læreseg til å bli flinkare til å selje seg aktivt inn motcruisemarknaden, skriv reisemålselskapet i ei pressemelding.

Norge -verdas beste cruisedestinasjon

Cruiseturismen til Norge har dei siste åra auka ogNorge er no eitt av verdas største cruisereisemål. Norge vart nylegkåra til Europas beste cruisedestinasjon av Storbritannia sittstørste cruisemagasin «Cruise International».

Krav til tilbydarane

- Cruisenæringa eravhengig av å ha gode tilbod til sine passasjerar. Dette stillerkrav til tilbyderane av reiselivsprodukt på land, både når detgjeld kvalitet på produktet og organiseringa, som produktpakking,transport og informasjon, seier Beate Vik Hauge som er marknadssjef i Reisemål Stryn & Nordfjord.

Med dette som utgangspunkt vert det altså arrangert kurs inovember, slik at aktørar som vil satse på cruisemarknaden kan ståbetre rusta til å lage attraktive utflukter.