Reagerer på at klubben har trekt herrelaget i handball:

– Føler oss svikta

Kritiske: Runar Walaker (t.v.) og Julian Hove stiller seg kritiske til at klubben har valgt å trekke laget frå 2.divisjon. Etter planen skulle Stryn sesongopna denne helga.   Foto: Stig Høynes/Thomas Thaule

Nyhende

Førre veke vart det kjent at Stryn handball valde å trekke herrelaget frå 2. divisjon like før seriestart. Økonomi og for få spelarar i Stryn var styret sine argument for avgjerda. Tilbake står spelarar som har fleire spørsmål enn svar.

I eit Facebook-innlegg tidlegare denne veka lufta spelarane, med dei lokale gutane Runar Walaker og Julian Hove i spissen, tankane sine omkring avgjerda. Dei meiner at det å trekke laget er ein dårleg og forhasta ide, og at styret si framstilling rimar dårleg med spelarane si oppfatning.