Lesarinnlegg om Gamle Strynefjellsvegen:

– Ei fornuftig avgjerd

Gamle Strynefjellsvegen: – Dei store turistbussane som fraktar horder med turistar mellom cruiseskipa i Loen, Geiranger og Stranda har ingenting på den freda Strynefjellsvegen å gjere, meiner Sissel Anita Øyen Hareide i sitt lesarinnlegg.   Foto: Bengt Flaten (arkiv)

Etter mi meining har fylkestinget i Oppland teke ei særs fornuftig avgjerd

Nyhende

Les i Sunnmørsposten at der frå våren 2019 ikkje får fare køyrety som er over åtte meter og har meir enn åtte tonn akseltrykk på fylkesveg 258, mellom Grotli og Stryn og at det er fylkestinget i Oppland som har vedteke dette. Les òg at stryneordføraren er kritisk til at korkje Stryn, Stranda eller Skjåk har vore teke med på råd. Nemnte ordførar er redd at reiselivet vert skadelidande.