Luftig feiring med flagg over Loen

Stefan Chlepko flaug over Loen med det norske flagget på 17. mai. Det var snø i lufta då han starta frå Hoven..  Foto: Stefan Chlepko

Nyhende

Det vart ei luftig feiring av nasjonaldagen over Loen. Stefan Chlepko frå Slovakia, og er dagleg tilsett på Hotel Alexandra. Han nytta nasjonaldagen til å flyge over Loen med det norske flagget på 17. mai.

Det var snø i lufta då han starta frå Hoven, men landinga skjedde i ei grøn bygd der snøen var vekke, fortel han frå turen.

17. mai-feiring i Loen: Stefan Chlepko frå Slovakia, til dagleg tilsett på Hotel Alexandra, flaug over Loen med det norske flagget på 17. mai. Det var snø i lufta då han starta frå Hoven, men landinga skjedde i ei grøn bygd der snøen var vekke.   Foto: Stefan Chlepko

'

Landinga skjedde i ei grøn Loen-bygd der snøen var vekke.  Foto: Stefan Chlepko